Support

Bij de aanschaf van een Mosos Informatiesysteem wordt een overeenkomst afgesloten voor Support, Onderhoud en Upgrade. Dit garandeert een optimaal functioneren van het Mosos Informatiesysteem, waarborgt de continuïteit en zorgt voor aansluiting bij de laatste ontwikkelingen. Ook blijven op deze manier de kosten voorspelbaar.

Mocht u onze hulp nodig hebben, dan beschikken wij over een professionele Helpdesk én over 24/7 Support. Voor klanten met een support- en onderhoudsovereenkomst is de BMA Helpdesk standaard beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.45 en 17.15 uur voor telefonische ondersteuning. Er wordt remote support verleend en indien nodig, komt er een system engineer op locatie.

Support

Als extra optie kan een aanvullende overeenkomst voor 24/7 Support worden afgesloten. Dit biedt klanten de mogelijkheid om in geval van een technische storing contact op te nemen met de afdeling System Engineering voor ondersteuning, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Onze helpdesk is tijdens kantooruren bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 31-(0)30-7470106 of via het e-mailadres support@bma-mosos.nl.

 

Betere zorg voor
moeder en kind
0 weeks
40 weeks
48 weeks