STAN®-training door specialisten

Door het groeiende aantal STAN®-gebruikers neemt ook de behoefte aan opleiding toe. Het Universitair Medisch Centrum campus WKZ te Utrecht biedt een eendaagse STAN-cursus aan. Deze cursus duurt van 9.30 tot 17.00. De STAN-cursus richt zich op zowel de huidige als de toekomstige gebruikers.

In de ochtend wordt er dieper ingegaan op de fysiologie van het CTG en het foetale ECG, de CTG-analyse volgens de FIGO-richtlijnen en de STAN-methode. Ook zal nader worden gekeken naar een aantal belangrijke STAN-studies. De middag is meer praktijkgericht, met onderwerpen als STAN-implementatie en signaalkwaliteit, inclusief ruime aandacht voor casuïstiek.

Dr. Anneke Kwee van het UMC Utrecht  zal haar uitgebreide STAN-kennis met de cursisten delen. Er is veel belangstelling voor de STAN-cursus. Het is daarom aan te bevelen u tijdig in te schrijven bij stafsecretaresse Erica Engelen – van Houten van het WKZ Geboortecentrum subafdeling Verloskunde (UMCU) via E.M.vanHouten@umcutrecht.nl of per telefoon op 088-7553981. 

Betere zorg voor
moeder en kind
0 weeks
40 weeks
48 weeks